Nákup počítače a notebooku


Mít doma skvělý a výkonný počítač, tak to je snem snad úplně každého člověka. Znám několik lidí, kteří si myslí, že když budou mít dokonalý počítač, že budou i dokonalými lidmi, tohle samozřejmě není tak úplně pravda, protože na vašem charakteru v tomto rozhodně nezáleží. Jak máte výkonný počítač, nezáleží na charakteru. A tohle platí samozřejmě i naopak. Vzpomínám si, jak mi jednou můj otec řekl, že když nebudu mít dokonalé věci, že se se mnou nikdo nebude bavit. Já jako dítě a dospívající jsem tomu samozřejmě věřila, ale nyní vím, jaká to byla blbost.

Notebook chce každý.

Otci jsem potom tohle před pěti lety řekla a on řekl, že on ale to takhle má, že musím mít všechno dokonalé, ale dozvěděla jsem se, že všechno dokonalé musí mít i můj bratr a to všechno, co se týká techniky, jako například mobilní telefon nebo tablet a také počítač. Abych se přiznala, tak mě tohle je tak docela zase úplně jedno. Logicky nechci také mít nějaký aušus něco opravdu hodně špatného, že když si něco koupím, že se mi to třeba za měsíc anebo za půl roku rozbije. Když si třeba například koupím za třicet tisíc korun počítač anebo notebook, tak také očekávám, že alespoň pět let bude minimálně opravdu dobře fungovat.

Chci mít odolný notebook.

Vzpomínám si, jak jsem si jednou koupila za dvacet tisíc korun notebook. Byl opravdu perfektní, ale po roce už se v něm začalo něco porouchávat. Jednoznačně po roce už to nebylo tak geniální, a tak funkční, jako kdybych si to koupila úplně nové v obchodě. Takže můj notebook musel po roce už na kompletní rekonstrukci, takový malý refresh. Samozřejmě, že jsem tam zase nechala další tři tisíce korun, ale opravdu hodně mě to štvalo. Vadilo mi, že když si koupím nějakou drahou věc, že se to rozbije, že to po pár měsících přestane fungovat. Také se vám někdy tohle stalo, že jste si koupili opravdu drahou techniku, jako například mobilní telefon anebo počítač? A potom se vám to velice brzy pokazilo? Pokud ano, tak jak jste to řešili? Ale lze udělat i reklamaci anebo to dát na opravdu. Aspoň takto.  

About the Author

You may also like these