Dívka s kytarou


 Držím kytaru v ruce a jedu jako pouliční člověk v MHD. Z ničeho nic spustím pár akordů, jakmile ho lidé slyší se všichni otočí a mračivě se na mě dívají. Nechci je naštvat, ale chci rozdávat radost. Radost, která je tu málo kolem nás. Hudba je takové kouzlo, protože by měla vykouzlit úsměv každému. Zpívám, hraji a držím balanc v MHD. Pár lidi se ke mně připojují a buď přidávají melodie nebo svůj nádherný hlas s neuvěřitelným výšky. Splnil se mi sen! Zpívat v MHD s cizími lidmi. Věřte, že je to ta nejlepší terapie a odreagování, které jsem kdy viděla a slyšela. Pokud máte nějaký hudební nástroj, tak si ho vezmete s sebou, třeba se někdy společně potkáme.

kapela

Když mi bylo deset let, tak se mi jednoho dne zdálo, že budu v MHD zpívat a hrát na svou vysněnou kytaru. BUM!!! Sen, který se mi zdál se stal skutečností a doopravdy to byl nádherný pocit, jak jsem již zmiňovala. V životě, ve kterém žijeme je hudba důležitá, protože se uvolníme a zapomeneme na jakýkoliv problémy, které máme.

žena

Jednoho dne jsem byla v Praze na Karlovým mostě a byla tam skupina tanečnic a jaká to byla show. Já jenom stála a koukala jak puk. Už se mi začaly hýbat nohy, boky a ruce, protože ten adrenalin byl nekonečný. Měla jsem chuť se zapojit a nebyla jsem jediná. Tleskaly jsme a fandily holkám, jak to bravurně zatancovali a rozhýbalo celou Prahu na Karlovým mostě.  Skupinu holek jsem už nikdy v životě neviděla, ale do teď na to vzpomínám. A díky nim jsem uskutečnila svůj sen, i když jsem se neskutečně moc styděla, ale zvládla jsem to. Myslím si, že to zvládnete také, když ukážete svůj talent na veřejnosti, i když by to bylo v MHD, v nákupním centru apod. takže pokud máte nějaký talent, tak se oblečte a běžte ho ven ukázat, protože tam určitě na vás někde čeká vaše publikum. Když jsem to dokázala já, tak i vy!

About the Author

You may also like these