Představivost nestačí.


Jak nejlépe prodat dům, který není dodělaný. Může se jednat o novostavbu, během které se pár mladých lidí, pohádal a rozhodl se, že už ve stavbě nebudou dále pokračovat, rozešli nebo rozvedli se a teď se snaží nedodělaný dům prodat. Takový dům není ničím pěkný, když není dodělaný. Jsou udělány jen holé zdi bez zavedení elektřiny a není zde ani podlaha. Dům má dveře a okna, takže do něj neprší a je již zaizolovaný, jen chybí, dodělat vnitřní prostor a venkovní omítka. Takových staveb najdete bohužel spousty, kdy se mladý pár rozešel a stavbu už nedokončil. Je to velmi náročné, když se pustíte do stavby domu a někteří lidé, takový nátlak nevydrží a rozejdou se.

vitrtual staging

Přece jenom, když si to představíte, tak řešit dům, do toho práci a pak ještě společný čas, kterého je minimum, je náročné, jen ty hromady peněž co jdou do stavby potřeba anebo ty vysoké hypotéky a úroky z nich. Není to nic pro slabé povahy a pevných stabilních párů je málo. Někteří si mohou myslet, že jejich vztah je pevný, ale v názorech na některé věci se můžete opravdu lišit. Jak tedy udělat tento dům více atraktivní na prodej? Většinou se nevyplatí dělat dekorace a návrhy v domě, když není dokončený a tak se na to musí trochu jinak. Musíte lidem nabídnout vizualizaci, která by v domě mohla být, a lidé si mohli vytvořit nějaký obrázek.

vitrtual staging

Nikdo nemá tak dokonalou představivost, aby to zvládl. Proto je pro makléře a realitní prodejce dobré vytvořit virtual staging, což je vlastně virtuální dokončení stavby. Může se jednat o jednotlivé pokoje a venkovní fasádu i dodělání zahrady s posezením a bazénem. Když vidíte, jak by mohl dům vypadat do budoucna, a můžete si udělat různé změny, aby vypadal podle vašich představ, budete z konečného výsledku nadšeni. Takový dům jste přesně hledali, takový, který si můžete dodělat podle sebe. Díky virtual stagingu máte skvělou představu.

About the Author

You may also like these